Nastere prin cezariana Spitalul Odobescu din Timisoara in Mai 2021 Dr. Ioan Sas

Buna ziua,vreau sa imi  incep  povestea cu faptul ca ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a salvat din valea mortii.

Am ramas insarcinata la 33 de ani, chiar daca pana atunci  toti medici mi-au zis ca nu voi putea avea un copil, pentru ca aveam un fibrom de 1 cm..Insa, in ciuda  acestui lucru am ramas insarcinata. Dupa prima vizita la medic, am plecat acasa  cu o fisa in care mi s-a  mentionat eminenta de avort…

Au urmat 8 luni la pat cu stres si teama, cu gandul la  pierderea sarcini…In orasul meu, Drobeta Turnu Severin,  medici mi-au zis ca se simt depasiti de  situatia mea, asa ca am cautat un medic ginecolog  la Timisoara. Aici am stat 2 luni pana sa nasc .In aceasta perioada m-au consultat multi medici si toti mi-au zis ca situatia mea poate fi letala. Aveam un copil in evolutie, un fibrom de 2kg placenta previa acreta si inca 4 fibroame…

Prin intermediul medicului meu din orasul natal, am ajuns la Maternitatea Odobescu la domnul  Dr. Sas Ioan, un medic si un om de exceptie. Este singurul doctor care a dorit sa se ocupe  de mine si care mi-a zis ca desi  toti fug de situatia mea, el va merge inainte chiar daca nu stie cum voi scapa. S-au  facut pregatirile ziua operatiei, cu sange, cu o echipa de profesori universitari si rezidenti si am nascut repede, aproximativ  intr-o ora. Totul s-a derulat rapid si aici a intervenit Dumnezeu. Spre uimirea tuturor din sala, avand in vedere ca am fost un  caz unicat in maternitate, nu am sangerat. Copilul meu s-a nascut cu o greutate  de 2870 g. Dumnezeu a lucrat intr-un mod extraordinar, prin niste oamenii minunati.

Acum avem 3 luni si suntem recunoscatoare tuturor .Dumnezeu face minuni si azi si doar prin credinta am trecut prin aceasta sarcina cu riscuri minime, de a scapa si eu si copilul. Tot personalul a fost ok si spitalul curat. Toti ma stiau fiind un caz neintalnit la ei. Din pacate, in urma acestei cezariene am ramas fara uter, dar Dumnezeu asa a decis..si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.

Azi sunt bine si recunoscatoare pentru tot ce au facut pentru mine.

Ana Maria

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 7 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ioan Sas | Maternitatea Odobescu | Timisoara

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bucur, cu medic rezident

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook