Spitalul Municipal Odobescu din Timisoara, cu doamna ginecolog Dr. Cristina Secosan

Ma numesc Andreea. Am nascut la Spitalul Municipal Odobescu din Timisoara, cu doamna doctor ginecolog Cristina Secosan.

In timpul sarcinii am avut mici probleme cu varicele, dar am luat anticoagulante si a decurs totul bine, din acest motiv am ales cezariana impreuna cu domna doctor, acesta fiind a doua nastere, prima am nascut natural in urma cu un an si noua luni.

Am nascut in data de 12.01.2021, am ajuns la spital la ora 8 asa cum programasem cu doamna doctor, a fost putin haos de dimineata ca nu aveau locuri in spital si am asteptat pana la ora 14.

La ora 14 m-au luat in sala de nasteri, mi s-a facut epidurala in coloana, acesta a fost suportabila, am fost constienta pana au scos bebele, dupa nu mai stiu ce s-a intamplat, doamna doctor a zis ca au fost ceva probleme din cauza varicelor dar a fost bine pana la urma, operatia a durat o ora si jumate.

M-au mutat in salon si seara au adus bebelusi, pe al meu nu l-au adus si eram destul de panicata, doamna asistenta mi-a zis ca imi poate face doar o poza ca este sub supraveghere pentru ca a avut ceva probleme de respiratie, mai rau m-a panicat, deci in acea seara am vazut doar o poza. A doua zi dimineata mi l-a adus si a fost totul bine, il aducea din 3 in 3 ore zi noaptea il lua.

Am inceput sa il alaptez din a doua zi, bebele s-a atasat destul de repede la san, dar uneori era si satul cand il aduceau pentru ca ii dadeau si lapte praf, dar dupa ce am ajuns acasa am scos laptele praf si mananca destul de bine, acum are 2 luni si are 5900 grame.

Am stat 4 zile internata, in ultima zi m-au mutat la ora 5 dimineta din salon pentru ca venea o urgenta si m-au mutat in zona de anexe, unde erau fetele care au nascut natural. Aici a fost putin mai greu ca trebuia sa merg eu la bebe si era destul de greu fiind operata, dar a fost doar o zi si am trecut cu bine.

Per ansamblu am fost multumita de personalul medical, am nascut intr-un spital de stat, cu o domna doctor profesionista, implicata si in fiecare zi a venit la mine si am tinut legatura si prin telefon daca era vreo problema, o recomand cu incredere!

Este povestea fericita a mea, imi place sa vorbesc despre ea, inca traiesc acele momente, sper sa va placa experienta mea!

(Andreea, Timisoara)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 21 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Cristina Secosan | Maternitatea Odobescu | Timisoara

Articole Similare

Nastere naturala, la Maternitatea Panait Sarbu (Giulesti), cu domnul doctor Tarek, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook