Nastere prin operatie cezariana la Clinica Hipocrate din Cluj Napoca, cu doctor Nanu Honorius

In seara datei de 22 decembrie 2009, pe la orele 20, inca eram la biroul unde lucram si mai faceam acte, si am simtit ca mi s-a rupt apa. M-am speriat si am sunat impreuna cu sotul pe Doctor Nanu, cel care ma si supraveghea.

Mi-a spus sa vin cat pot de repede, deoarece bebele era in pozitie pelviana si eram 100 % cezariana. Ne-am grabit repede acasa sa luam bagajul si speriata am ajuns la clinica. Acolo era liniste si pace. Eram singura pacienta.

Mi s-a spus ca va veni toata echipa, adica doctorul ce va face anestezia, etc. Am inceput sa ma panichez, dar a trecut totul asa repede, ca dupa aproximativ 1 ora auzeam glasul fetitei mele, care venea pe lume. A venit prematur la 36 saptamani si am simtit-o cand mi s-a pus langa fata. A fost nemaipomenit!

Conditiile din clinica sunt destul de bune, avand in vedere ca este o clinica mica ca si dimensiuni. Personalul este unul tanar, la acel moment, cand am nascut eu, iar avand in vedere faptul ca am avut ceva complicatii dupa cezariana, si am avut nevoie de 5 zile spitalizare in total, a fost foarte bine.

M-au ajutat sa invat cum sa am grija de fetita, neavand nici o experienta.

(Adriana, Cluj-Napoca)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 29 August, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Hipocrate | Cluj-Napoca | Dr. Honorius Nanu

Articole Similare

Am nascut natural un baiat si o fata la Spitalul Elena Doamna din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook