Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Braila cu domnul doctor Trofin si domnul doctor Caprariu

 

Buna ziua..si va multumesc din inima…pt aduceri aminte! In data de 31 iulie 2011, am nascut un baietel de 3000 grame si 50 cm, prin operatie cezariana!

Operatia a fost efectuata de catre domnul doctor Trofin si domnul doctor Caprariu, a decurs normal…, iar recuperarea a fost rapida, fara complicatii!

Ingerasul a venit pe lume intr-o zi de Duminica, la ora 9 si 15 minute, si a obtinut nota 10, conform scorului Apgar! Dupa 2 zile de stat la sectia de terapie, desi am fost ok…si m-am putut da jos din pat la nici 2 ore dupa nastere, am fost mutata pe sectia pediatrie, intr-o rezerva, cu bebele in camera.

maternitatea braila

O viata noua, un vis implinit. Din pacate nu am avut san sa-mi alaptez printul, decat 3 luni de zile…,in continuare trecandu-l pe lapte praf formula!

Costul operatiei de cezariana a fost undeva in jur de 1800 lei, iar doamna doctor anestezist Tovarnac, s-a purtat exemplar, la fel doar cuvinte de lauda pentru pediatra, doamna doctor Purgea!!

Vioi, frumos foc, un ingeras venit pe pamant, ANDREI ALEXANDRU ne-a schimbat radical viata si ne-a adus soarele vesnic in viata noastra! Un dar , o minune, un miracol!!

(Monica, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 18 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Braila | Dr. Lucian Caprariu | Dr. Virgil Trofin | Maternitatea Braila

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook