Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea de stat din Ploiesti

Am doua fetite, nascute prin cezariana la interval de 14 luni intre ele. Prima fetita s-a nascut la Maternitatea de stat din Ploiesti, iar a doua la o maternitate privata. Voi fi scurta. De ce? Deoarece povestea mea nu este spectaculoasa! Din contra! Este una in care, fara a face excese financiare sau de oricare alta natura, maternitatea de stat mi-a lasat un sentiment placut.

M-am internat la 8.00 dimineata. Avand miopie forte, -7, operatia de cezariana era deja programata. Am intrat in operatie la 10.00. La 10.40 eram deja la terapie intensiva. Asistentele s-au purtat impecabil. Erau ca niste mamici grijulii. Sectia arata ca in filme – totul nou si curat. Dupa 2 zile am fost transferata in salon. Parca ma uitam la alt film – unul prost. Vechi, imbacsit, jerpelit, gaurit – asa arata totul in jurul meu. Peste tot paciente galagioase si nemultumite de ceva. Cu toate acestea, asistentele in continuare aveau atitudinea remarcabila. Daca am dat “spaga”? Da! Recunosc! Am dat de drag! Am dat pentru ca meritau. Pentru ca asa mi-am putut manifesta multumirea fata de serviciile lor.

Fetita era la neonatologie. Acolo, depinde ce tura era – unele erau mamoase si amabile, altele gretoase si ne repezeau de parca eram niste rasfatate, nu femei operate de doua trei zile, care nu stiau cum sa tina un copil in brate. Daca le-am dat spaga? Nu! Pentru ca serviciile lor nu erau satisfacatoare.

Nimic tragic, nimic neplacut, nimic de povestit altor gravide, ca sa le “bag in sperieti”! Doar marea satisfactie de a pleca acasa cu un pui de om si de a invata cum este sa iubesti infinit!

(Loredana, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 3 Februarie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook