Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

La Eva, in Ianuarie 2012, la controlul din saptamana 39 medicul a constatat ca nu mai are lichid, ca nu se mai simte bine. Si a decis ca nasterea sa aiba loc a doua zi. Nasterea a fost naturala, provocata (membrane rupte de medic), cu anestezie epidurala.

Inainte sa-mi faca anestezia am avut niste cotnractii dese si dureroase (fara sa tip, asa cum le auzeam pe „colegele”), dar mi-au cam dat lacrimile. Cred ca mi-au facut si o injectie la un moment dat, pentru ca stiu ca am fost destul de „ametita” in timpul travaliului.

Mi-a rupt membranele in jurul orei 10 si am nascut la 14.35.

La Tudor, 1 an si 3 luni mai tarziu, nasterea a fost similara, tot cu membrane rupte de medic si anestezie epidurala. Anestezia mi-a facut-o destul de tarziu, aveam dilatatie 6.

Atat moasele, cat si anestezistul mi-au propus o nastere fara anestezie, dar am refuzat si am cerut sa mi se faca. Spre deosebire de prima nastere, aici anestezia a fost un pic mai superficiala („ca in vest”, cum a spus anestezistul cand i-am relatat ce am simtit) si am simtit si contractiile, si expulzia.

La ambele nasteri mi-a placut ca nu am stat singura in sala. Au fost student, rezidenti si alte cadre medicale care veneau destul de des sa-mi ceara diverse informatii (greutate, inaltime, tensiune etc). Nu sunt sigura ca le-am dat aceleasi informatii tuturor, pentru ca eram destul de confuza…

Cred ca la fel as vrea sa se intample si la o viitoare (potentiala) nastere 🙂
Cu o exceptie: epiziotomia de la prima nastere, care a fost extrem de neplacuta si dureroasa cateva saptamani.

(Geanina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Liliana Nestianu | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook