Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Giulesti cu doamna doctor Manuela Neagu

In data de 23 februarie la ora 4 de dimineata am crezut ca mi s-au fisurat membranele asa ca am plecat imediat la spital. Ajunsa acolo am fost consultata de medicul de garda care dupa ce a vorbit cu doctora mea a hotărât sa ma interneze desi nu mi se rupsese apa.

Am stat sub supraveghere la sala de nasteri pana la ora 11 cand a venit o asistenta care m-a informat ca a discutat cu doctora mea si ca in jurul orei 17 ma va opera.

Am fost mutata intr un salon de lauze de la etajul 2 foarte modern, cu tv, frigider, baie in camera si doar 3 paturi. Asteptarea mi s-a parut lunga.

In jurul orei 16 am fost iar mutata la sala de nasteri unde am stat pana la 17 si 15 cand m-a trimis la sala de operatie care este la etajul 1.

Mi s-a facut rahianestezie. Nu a durut deloc intepatura. Am fost constientă tot timpul. In 5 minute de la începutul ei a iesit bebe care a tipat imediat. A primit nota 10.

Am fost mutata la terapie intensiva unde toata noaptea am fost foarte bine ingrijita de asistente fara a le da vreo atentie. A doua zi a fost groaznica prima si a doua ridicare din pat insa am primit calmante si durerea s-a mai estompat. Important este sa te misti cat mai mult. Am fost mutata intr-un salon de 5 persoane cu aceleasi conditii ca cel de la etajul 2.

Doamna doctor Manuela Neagu a venit in fiecare zi la mine sa se asigure ca e totul in regula si 3 zile mai târziu am fost externata.

(Adriana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Manuela Neagu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Buftea, cu doctor Diko Adnan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook