Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Lotus din Ploiesti Prahova cu Dr. Mihai Ciorascu

Buna ziua, ma numesc Alexandra si in urma cu 3 luni am nascut la Maternitatea Lotus din Ploiesti un baietel minunat. M-am decis sa va impartasesc si voua experienta mea pentru ca poate cineva are nevoie de aceste informatii.

In urma cu 3 ani am decis impreuna cu sotul meu ca este cazul sa avem un bebe si am inceput demersurile in acest sens stiind ca sunt ceva probleme si ca va trebui sa urmam ceva tratamente insa timp de 2 ani de zile minunea nu a vrut sa apara.

In Februarie 2014 am decis sa merg la Spitalul Lotus la domnul doctor Mihai Ciorascu si asa am si facut. Domnul doctor prin profesionalismul de care a dat dovada a reusit sa ne aduca pe lume minunea care ne lumineaza viata in doar 4 luni de cand am ajuns la dansul.

Am nascut in Februarie anul acesta prin operatie cezariana. Nu pot decat sa ii multumesc atat dansului cat si intregului personal Lotus care au avut grija de mine in cele 9 luni de sarcina si in cele 4 zile cat am fost spitalizata dupa operatia de cezariana.

Serviciile au fost de cea mai buna calitate ( cazare, mancare, ingrijirea bebelusului si a mea). Recomand cu caldura atat spitalul Lotus din Ploiesti cat si pe domnul doctor Mihai Ciorascu.

(Alexandra, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 15 Mai, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook