Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doamna doctor El-Hok Tatiana

In seara zilei de 3 mai 2014 am ajuns la maternitate deoarece pierdeam din lichid! Am ramas internata pentru investigatii, noaptea au inceput sa apara si contractiile! Mi-am dorit foarte mult sa aduc pe lume fetita pe cale naturala dar nu a fost posibil in cele din urma!

A doua zi dimineata am simtit ca s-au intensificat contractiile, dar nu reuseam sa ma dilat! Doamna doctor a mai avut asemenea cazuri si in cele din urma a reusit sa le ajute sa nasca natural! Isi dorea si dansa foarte mult sa ma ajute sa nasc asa deoarece eu sunt mai plinuta si recuperarea ar fi fost mai dificila!

Au incercat cu perfuzii, supozitoare si toate metodele posibile dar nu a fost posibil sa ma dilat sub nici o forma! Dupa 24 de ore de travaliu eu nu aveam dilatatie decat 2! La ora 19:30 seara au decis sa intru in cezariana si la ora 20:00 a venit pe lume minunea noastra!

Recuperarea a fost mult mai usoara decat mi-am imaginat, a treia zi am plecat acasa cu printesa! La adresa doamnei doctor nu am decat cuvinte de lauda, este un om minunat si daca as mai decide sa mai am un copil cu siguranta as naste tot cu dansa! Conditiile din maternitate au fost si ele bune!

(Daniela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 17 Februarie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Tatiana El-Hok | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Cezariana dupa nastere naturala - Bacau

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook