Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea Sanconfind din Poiana Câmpina, judetul Prahova, cu doamna doctor Dumitrescu Oana Roxana

In ianuarie 2019 am aflat ca o sa avem un bebelus. Un bebelus adus de Mos Craciun. Fiind la prima sarcina am decis din start ca trebuie sa aiba grija de noi un medic foarte bun.

Astfel am decis ca voi naste la Maternitatea Sanconfind din Poiana Câmpina, judetul Prahova, cu doamna doctor Dumitrescu Oana Roxana.

Sarcina a fost una cu destul de multe probleme (rezultat fals pozitiv la dublu test cu risc foarte crescut de Sindromul Down, risc de nastere prematura, probleme cu tensiunea in trimestrul 3), dar doamna doctor a stiut sa ne sfatuiasca si sa ne incurajeze de fiecare data. Comunicarea cu dumneaei in clipele de stres maxim a fost extraordinara si intotdeauna ne-a recomandat solutiile cele mai bune.

Din cauza problemelor cu tensiunea m-a sfatuit sa nasc prin cezariana, ceea ce s-a si intamplat pe data de 16 septembrie 2019, cand am nascut un baietel perfect sanatos.

Pe durata internarii am fost extraordinar de bine ingrijiti (atat eu, cat si bebelusul), personalul fiind foarte amabil, iar conditiile sunt la standarde europene.

Cu siguranta urmatoarea sarcina va fi urmarita tot de doamna doctor, iar nasterea va avea loc tot la Sanconfind.

(Bianca, Campina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 18 Februarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Oana Dumitrescu | Poiana Campina | Spitalul Sanconfind

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sanador cu doamna doctor Mirela Grigoras

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook