Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Sf.Ioan Cel Nou din Suceava, cu medic Teodor Huluban

Buna ziua! Am nascut acum 3 ani in urma o fetita prin cezariana de 3kg 390 grame, sanatoasa, la Spitalul Judetean Sf. Ioan Cel Nou din Suceava.

M-am dus la spital cand aveam 41 de saptamani jumatate de sarcina, sa nasc prin nastere normala dar cu toate eforturile depuse de moase nu am putut naste normal.

Intr-o seara cand am mers sa ii asculte inimioara fetitei au observat ca ii crescuse mult pulsul inimi. La care m-au trimis urgent la etajul la care se faceau nasteri normale.

M-au pus in perfuzie ca sa se linisteasca copilul la ora 21:00, apoi dupa un timp de jumatate de ora cred am simtit cum ca am nevoie la baie. M-am dus la baie dar totul era ceva normal.

A doua zi cand m-au controlat moasele au spus ca eram cu apa rupta cine stie de cat timp. Le-am spus la moase ca apa mi s-a rupt pe la ora 21:30 seara si ca nu mi-am dat seama ca s-a rupt apa. Mi-au facut cateva injectii si o perfuzie sa mi se dilate colul dar nu s-a dilatat, si pe la ora 19:00 s-au decis sa ma bage in operatie.

Dupa cam 21 de ore cu apa rupta am nascut si eu! Am nascut cu medicul care era de garda cu Doctorul Teodor Huluban un medic foarte bun, prin cezariana cu anestezie rahiala!

In timpul cand m-au dus in rezerva m-a tras curentul la masele si m-am umflat toata la fata. Medicii a doua zi cand am nascut au spus ca am oreion si ca nu imi dau copilul si m-au izolat intr-o rezerva. Si laptele care imi venea il aruncam.

Dupa 2 zile de tratament mi s-a desumflat fata si au zis ca nu e oreion si atunci imi pot da copilul sa il iau sa il vad si sa il alaptez! In timpul cand am stat fara copil timp de 2 zile izolata am simtit cum mi se rupe sufletul ca nu am copilul langa mine sa il vad si sa il alaptez. In plus am ramas cu dureri de cap si colana de la anestezia rahiala.

In spital cat am stat, am avut parte de conditii foarte bune si asistentele si medicii au fost foarte buni cu mine!

(Loredana, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Teodor Huluban | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

NNastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Sf.Ioan Cel Nou din Suceava, cu medic Teodor Huluban

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook