Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Suceava, cu doamna doctor Andrei Carmen

Am nascut pe 01.10.2012, imi doream foarte tare sa nasc natural. Cu 2 saptamani inainte de a ajunge la spital, doctorita ma asigura ca pot naste natural, insa am nimerit la spital intr-o duminica noapte cand dansa era foarte obosita (era de garda chiar) si nu a binevoit sa vina sa ma vada decat la ora 08.30.

Eu eram in travaliu de la 00.30, a fost un chin total aceste 8 ore, dumneai zicea ca daca m-am chinuit atat mai pot astepta inca pe atat 🙁 fara sa ma ajute deloc, nu putea sa ma opereze pentru ca avea alte programari ( IN SPITAL ).

In acel moment au inceput amenintarile mele la adresa dansei si a hotarat sa ma opereze pentru ca bebe era deja in pericol, nu mai avem licid :(. Peste o luna voi naste iar, imi doresc din suflet sa nu mai trec prin ce am trecut, am schimbat doctorita oricum.

(Eugenia, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 2 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Carmen Andrei | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Am nascut prin cezariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook