Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sf. Ioan din Suceava cu doctor Merticariu

Povestea mea incepe dupa 6 luni de incercari de a ramane insarcinata. Fericire mare cand sotul imi observase poftele de mustar si ketchup la 7 dimineata.

Am nascut prin cezariana la spitalul Sf.Ioan din Suceava desi toata sarcina ma pregatisem pentru a naste natural.

Am avut un doctor de nota 10, doctor Merticariu care a avut o grija exceptionala de mine si m-am recuperat foarte usor desi cantaream multe, multe kg:).

Ce vreau sa va povestesc este experienta pe care am avut-o dupa ce mi-a fost adus copilul si vizita de la Neonatolog care sa ma anunte ca are o bacterie care trebuie tratata cu Penicilina.

Totul roz si frumos pana la a doua doza de injectie cand copilul a inceput sa planga si sa aiba scaune moi si dureri groaznice de burtica…au fost cele mai lungi 12 ore din viata noastra…eu proaspat operata de 36 ore ma plimbam in brate cu un barbatoi de 4 100 grame din salon la cabinetul asistentele care ma ignorau incontinuu desi ciubucutul le placea in buzunar.

Mi se cere sa las copilul la ele sa vada de ce plange…ies din cabinet am rezistat jumatate de ora sa il aud cum urla…

Socul l-am avut cand am ajuns in salon unde copilul era pe o salteluta pe masa si asistentele mancau seminte.

Pe fisa copilului scria sa i se administreze Protectis dar asistentele se plangeau ca nu au…deci administrare de antibiotic unui nou nascut fara o protectie pentru burtica lui.

Intr-un final dupa multe insistente ajunge si Neantologul de garda foarte deranjata presupun ca nu ii priise cafeluta…in fine, trece episodul dupa ce i s-a administrat jumatate de pliculet de Smecta de asistenta fara aprobarea medicului bineinteles.

Am stat 8 zile in spital…8 zile lungi si groaznice din cauza asistentelor care aveau grija de bebei.

In urma cezarienei si a supararilor din spital laptele se lasa asteptat…prin urmare mergeam la supliment si chiar mi se recomandase sa ii aduc biberon sa imi faca lapte mai mult.
Doamne fereste sa fie deranjate de la somnul de noapte!

Proaspete mamici, care nu aveam habar nici cum sa atasam copilul corect la san nu aveam nici un ajutor…eram tot timpul trasa de san cand mergeam la supliment…tot timpul auzeam de la asistente citez „Noi nu suntem aici sa va hranim copii!”.

Mamicile incercau sa potoleasca foamea copiilor prin plimbari si leganat cat mai mult pentru a nu deranja asistentele mai ales noaptea cand isi mai si inchideau usa sau dispareau de nu le gaseai cate o ora.

Recomand cu drag doctorii…recomand cu drag asistentele care aveau grija de noi, mamicile.

Am iesit din spital cu un gust amar si foarte multe dubii daca sa mai fac un copil.

(Cristina, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 14 Martie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ilie Merticariu | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Braila, cu moasa

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook