Nastere naturala la Maternitatea de stat din Suceava cu doamna doctor Vicoveanu

Numele meu Madalina, sunt din Suceava si pe data de 14 ianurie 2019 am nascut o fetita minunata, un copil atat de dorit si atat de iubit in prezent.

Eva, sufletul meu!

Toata sarcina a decurs foarte bine (exceptand arsurile si poftele care au fost mari). Mai aveam o saptamana pana la termen, dar pitica mea nu mai lua in greutate asa ca doctorita mea doamna Vicoveanu m-a chemat Luni sa ma internez in spital, pentru a imi face niste analize.

Mi-a fost foarte frica de momentul nasterii, era vorba despre un teren necunoscut, nesigur, dar ea m-a incurajat sa nasc natural.

Luni dimineata, panicata, cu sotul si bagajul dupa mine m-am prezentat la Ambulatoriu. M-am internat si surpriza, in loc de analize am primit injectia pentru declansarea sarcinii. De la ora 14 la 18 am fost in travaliu (cumplite ore) iar la 18:05 a venit puiul pe lume.

Am avut noroc de 2 moase extraordinare si doamna Doctor a revenit la spital, desi isi terminase tura. Aici a fost totul bine si frumos.

Problema a fost cand am ajuns in salon si am dat de doamnele de la Neonatologie…panica totala. Nu mi-a aratat nimeni cum sa imi ingrijesc copilul, nu mi-a aratat nimeni cum sa imi hranesc copilul si pe langa asta a facut si icter si am stat in spital de Luni pana Vineri.

Erau atat de acre…ca te intrebai, oare ce-am facut gresit? Pe langa faptul ca esti cu hormonii la pamant, le mai vezi si pe ele tratandu-te ca pe ultimul om, ca nah ai facut un copil si ce ai facut, mare branza.

Dar am mers mai departe, m-am invatat singura si instinctul de mama si-a facut treaba.

(Madalina, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 10 Decembrie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Petronela Vicoveanu | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Kais Sammouh

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook