Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de stat Ramnicu-Sarat

M-am hotarat sa va scriu despre experienta mea in ceea ce priveste nasterea, poate o sa ajute si alte mamici! Minunea mea a venit pe lume in data de 12 ianuarie 2018 la ora 18:58 in urma unei operatii de cezariana.

Toata sarcina am fost hotarata sa nasc natural, dar nu a fost asa cum ma asteptam. Aveam 41 de saptamani de sarcina si bebe nu voia sa vina. Am fost la un ecograf, iar doctorul a spus ca bebe are cordonul ombilical in esarfa si placenta e imbatranita si ar fi mai bine sa nasc prin cezariana.

Am optat pentru rahianestezie ca sa imi pot vedea puiul si ma bucur ca am facut asta pentru ca nu l-am mai vazut pana pe 14 ianuarie. Nu am avut parte de ora magica si nici bebe nu a fost cu mine in salon. Acesta primea lapte praf si laptele meu intarzia sa apara, dar asta nu m-a impiedicat sa imi alaptez copilul pana in ziua de azi si voi face asta pana ce el o sa renunte.

Mentionez ca am nascut la Spitalul de stat Ramnicu-Sarat, judetul Buzau.

(Simona, Buzau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 3 Decembrie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Buzau | Maternitatea Ramnicu Sarat

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doctor Brindusa Mitroi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook