Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul de stat din Bumbesti – Jiu

Ma numesc Maria si vreau sa va impartasesc si eu experienta mea vizavi de nastere. Am nascut anul trecut in Aprilie la spital de stat. Povestea mea incepe astfel: aveam 38 de saptamani de sarcina, o sarcina normala monitorizata de o doctorita la un cabinet privat. Dorinta mea de la inceputul sarcinii a fost sa nasc natural, i-am comunicat asta doctoritei care a precizat ca nu am niciun fel de problema, deci pot naste natural.

Intr-o zi de Marti m-am simtit ceva mai rau, ma simteam obosita si am inceput sa am ceva scurgeri. Fiind la prima nastere am crezut ca pierd lichid si am plecat cu sotul si moasa de botez a copilului spre spitalul unde doream sa nasc, mai exact Spitalul de stat din Bumbesti Jiu, desi noi stateam mai aproape de Targu Jiu, nu am vrut sa nasc acolo, avand experiente neplacute in trecut cu personalul, asa ca am refuzat sub orice forma sa nasc acolo.

Cum am ajuns la spital am fost preluat de o asistenta mai apoi consultata de un doctor care era foarte renumit in judet vizavi de nasteri.

Doctorul mi-a specificat ca nu pierd lichid, dar am o infectie mai urata si trebuie sa ma interneze, pentru ca eram in 38 de saptamani si cateva zile. A doua zi de la internare doctorul mi-a sugerat ca ar fi mai bine sa fac cezariana din cauza infectiei si ca ar fi mai bine pentru copil. In aceeasi zi m-am sfatuit cu sotul meu, eu fiind de acord cu cezariana de frica sa nu fie complicatii cu bebelusul, renuntand la ideea mea de a naste natural.

Astfel a treia zi de la internare, Joi 25 aprilie a venit pe lume minunea mea de baietel David, la ora 10.55 un baietel voinic sanatos de 3.150 g si 50 de cm. Operatia a decurs bine, personalul spitalului nemaiponenit, iar spitalul foarte curat. Am stat internata inca 5 zile de la operatie, dupa care am fost externata cu baietelul.

Intr-adevar recuperarea a fost destul de grea, iar in primele zile am avut dureri groaznice si frustrari din cauza ca aveam nevoie de ajutor, in primele zile m -am simtit ca un copil care invata sa meargă din nou. Acum suntem mari, avem 1 an si 4 luni, suntem sanatosi veseli si activi.

Va pupam pe toate mamicile, viitoarele mamici si toti cititorii!

(Maria, Targu Jiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 17 Septembrie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Spitalul Orasenesc Bumbesti-Jiu | Targu Jiu

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spital Lotus din Ploiesti, cu doamna doctor Boiangiu Andreea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook