Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de Urgenta Deva, cu domnul doctor Alin Iacob

Am nascut la Spitalul de Urgenta Deva, judetul Hunedoara. Eram planificata pentru cezariana in data de 9.05.2017.

In data de 8.05 la un control de rutina deja aveam contractii. Eram intr-un alt spital si asteptam sa nasc a doua zi, insa bebe nu mai avea rabdare.

Fiind la a doua nastere, prima tot cezariana, mi-a fost recomandata tot cezariana. Doctorul care mi-a urmarit sarcina era de garda la Spitalul de Urgenta Deva. Cand a fost contactat, i s-a explicat ce se intampla si in 5 minute eram in ambulanta.

Abia am reusit sa-mi sun sotul si sa-i spun ca o sa nasc. Am ajuns foarte repede si am intrat in sala de operatie. Totul a decurs foarte bine si la 00:30 am nascut un baietel de 3000 grame si 41 cm.

Alin Iacob este doctorul care mi-a urmarit sarcina si caruia ii multumesc din tot sufletul pentru tot ce a facut. A urmat recuperarea, nu a fost deloc usoara, aveam dureri groaznice de cap, dar cu timpul au trecut.

(Titiana, Deva)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 9 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Deva | Dr. Alin Iacob | Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Articole Similare

Nastere naturala in apa, Maternitatea Isis Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook