Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Kais Sammouh

Buna seara! Numele meu este Corina si am nascut prin cezariana la maternitatea spitalului Elias cu domnul doctor Kais Sammouh. Dupa o noapte in care bebe nu statea deloc linistit in burtica, dimineata am observat o scurgere rozalie pe lenjeria intima.

Imediat l-am sunat pe domnul doctor care mi-a recomandat sa merg la spital pentru un control ca ma asteapta colega dumnealui. Am plecat spre spital putin speriata, pentru ca nu ma simteam inca pregatita pentru bebe. La spital mi s-a facut un control si mi s-a spus ca nu este inca momentul sa nasc, dar avand recomandata cezariana doamna doctor a vrut sa vorbeasca cu doctorul meu.

Am fost informata ca maternitatea va fi inchisa pentru curatenie si daca nu raman sa nasc in ziua aceea, daca va veni momentul va trebui sa nasc altundeva. Am ales sa nasc atunci. Mi s-au facut analize, bebe a fost monitorizat tot timpul pana cand a ajuns domnul doctor Kais. Doamna doctor, moasa, si asistentele s-au purtat foarte frumos. A venit si anestezistul intre timp care a vorbit cu mine si a fost super ok.

In jurul orei 21 am intrat in sala de operatii unde mi s-a facut anestezia, mi s-a pus sonda si a inceput operatia. Domnul doctor Kais a fost asistat de rezidentul dumnealui doctor Damian Parvu care m-au incurajat si s-au purtat ireprosabil. Cand l-am auzit pentru prima data pe bebe a fost cel mai fericit moment din viata mea.

Peste noapte am primit calmante si toate asistentele au fost dragute. Dimineata la alaptat am reusit cu greu sa il atasez pe bebe la san si cand am reusit au venit si mi l-au luat.

Per total totul a fost in regula, curatenie, personalul se purta frumos dupa ce le dadeau o atentie, domnul doctor il recomand este un doctor deosebit. Nu mi-a placut in schimb ca pur si simplu iti luau copilul din brate.

(Mihaela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 17 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Damian Parvu | Dr. Kais Sammouh | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Kais Sammouh

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook