Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias cu domnul doctor Pop Ciprian Began

Am nascut prin cezariana, pe 11 iulie 2018, la spitalul Elias. DPN-ul era 9 iulie, dar bebe nu dadea niciun semn. Luni, pe 9 iulie m-am internat in spital, pentru control. Medicul era hotarat sa mai asteptam cel putin o saptamana, apoi sa decidem daca provoaca nasterea sau nu, in functie de evolutia sarcinii.

Marti dimineata trebuie sa fiu externata, si sa mai astept. Dar la 2 dimineata au inceput contractii usoare, si am ramas internata pentru supraveghere.

Marti seara pe la 18 am inceput sa pierd dopul gelatinos. Nu va pot descrie emotia. Contractiile erau extrem de dureroase, dilatatia zero. Deja mergeam tinandu-ma de pereti efectiv.

De la ora 20, aveam contractii la mai putin de 5 minute, plangeam de durere. Undeva la ora 23, am fost la monitorizare. Contractii regulate, dilatatia tot zero. La scurt timp dupa, am avut un atac de panica din cauza durerii cred. Tremuram toata si nu mai puteam controla respiratia pe contractii.

Am cerut cezariana, si la 2.02 am facut cunostinta cu bebelusul meu. Am nascut cu domnul Pop Ciprian Began. Un doctor pro nastere naturala, care m-a incurajat chiar si pe ultima suta de metri, dar a venit totusi in toiul noptii pentru nastere.

Moasele, asistentele, infirmierele. Tot personalul s-a comportat exemplar cu mine, pe partea de neonatologie am fost dezamagita de cateva persoane, NU toate.

M-am refacut extrem de rapid, am primit calmante, ingrijiri. Pana la urma, dupa cateva luni bune, m-am impacat cu ideea ca a fost decizia potrivita pentru mine. Poate data viitoare incerc iar natural si voi rezista mai bine travaliului.

(Daniela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 18 Martie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Pop Ciprian Began | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Memorial Hospital, cu doctor Gheorghe Gica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook