Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Octavian Rotaru

Povestea mea incepe in Ianuarie 2017 cand am aflat ca am ramas insarcinata a doua oara. Dupa o prima sarcina usoara dar care a venit extrem de greu si de tarziu, ne-am trezit ca am reusit din nou.

Cuvintele sunt de prisos iar trairile sunt cu adevarat minunate, un cumul de sentimente contradictorii de fericire, uimire, binecuvantare, frica si temeri de tot felul.

Cu zambetul de buze mi-am sunat doctorul, acelas domn doctor Octavian Rotaru, sa-i dau vestea si astfel m-am aflat din nou in cabinetul dansului pentru o prima ecografie, prima data cand am auzit inimioara celui de-al doilea bebelus al nostru.

Totul a decurs extrem de bine, usor, iar timpul a trecut foarte repede. Ajunsa aproape la finalul ultimului trimestru de sarcina, am inceput sa ma gandesc la operatie. La prima sarcina am fost obligata sa fac operatie de cezariana din cauza unei triple circulare (cordonul ombilical era infasurat de 3 ori in jurul gatului copilului) asa ca incepeam deja sa ma pregatesc sufleteste de o noua operatie si mai grav, de o noua recuperare.

De data aceasta nu mi s-a mai rupt apa ci am ajuns dimineata in spitalul Elias, la ora la care eram programata, cu bagajul, analizele si tot ceea ce-mi mai trebuia. Din nou, totul a decurs cursiv, m-au monitorizat, am facut analizele de sange si m-am aflat repede pe o canapea, asteptandu-mi frumos randul sa intru in operatie. Anestezia s-a produs cam dificil, insa dupa aceea totul a mers repede.

Imediat ce am auzit plansetul fetitei noastre am inceput parca sa nu ma mai tem de ceea ce urma si aici ma refer la recuperare. Si asa a si fost. Desi m-am externat cu o superba infectie urinara pentru care a trebuit sa iau antibiotice 7 zile, desi fetita mea a stat 2 zile in incubator deoarece a vomitat putin imediat dupa nastere, desi am fost plimbata si mutata in 3 saloane diferite din Dumnezeu stie ce motive, desi nu am putut comunica normal cu neonatologul la care a fost repartizata fetita mea, nimic parca nu a mai contat. Bebelusa mi-a dat putere si am depasit momentele grele impreuna.

Inca din burtica ea a fost o luptatoare asa ca nu aveam cum sa o dezamagesc. Dupa 3 zile ne-am externat si dupa tot greul pe care l-am tras pot spune acum ca am perechea perfecta. Nu am cum sa nu-i multumesc domnului doctor Rotaru pentru profesionalism, pentru caldura cu care m-a primit de fiecare data in cabinetul dansului si pentru ca a facut in asa fel incat visul meu de a deveni mamica sa se implineasca. Si nu oricum, ci de 2 ori!

(Elena, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 6 Martie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Octavian Rotaru | Spitalul Elias

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook