Nastere prin cezariana la Spitalul Elias din Bucuresti, cu doamna doctor Miron Maria Cristina

Vreau sa impartasesc cu voi cel mai unic, frumos si emotionant moment din viata unei femei, si anume NASTEREA. 16 Octombrie 2017 avea sa marcheze in viata mea cel mai minunat miracol. Miracolul unei vieti. Am nascut la Spitalul Elias din capitala cu doamna doctor Miron Maria Cristina, medic care mi-a supravegheat si sarcina totodata.

Asadar, dupa noua luni de asteptare, ziua cea mare venise. Plina de emotii, m-am prezentat dimineata la camera de garda, de garda fiind chiar doamna doctor cu care am nascut si care mi-a supravegheat sarcina. Initial am optat pentru nasterea naturala, nefiind absolut nici un motiv pentru a nu putea face acest lucru pana in ultima saptamana cand, la ultimele controale doamna doctor constata ca nu mi se deschide colul si nu am nici alte „semne” cum ca bebe ar vrea sa iasa.

Se implinise termenul iar bebe nu dadea nici un semn. La sfatul doamnei doctor am programat operatia de cezariana la o zi dupa implinirea termenului, spre bucuria mea (din cauza fricii de a naste natural, la prima nastere fiind).

Totul a decurs bine, frumos, armonios. Nu am simtit absolut nimic in timpul operatiei, am fost constienta, iar la aproximativ 10 minute deja auzeam pentru prima data glasciorul puiutului meu. A fost atat de emotionant incat nu m-am putut abtine sa nu plang, sa nu vorbesc cu el, in timp ce o asistenta foarte draguta a venit si mi l-a aratat si l-a lipit de fata mea pentru cateva minute. Acele minute au fost cateva secunde pentru mine caci as fi vrut sa nu il ia de langa mine.

Operatia a decurs normal, fara complicatii, deoarece experienta si profesionalismul doamnei doctor si-au spus cuvantul. Urmatoarea zi deja eram in salon, deja mergeam la bebe sa alaptez, iar a patra zi deja eram acasa.

Nu pot spune ca recomand cezariana, deoarece recuperarea a fost putin mai grea, dar asa sunt toate. Sfatuiesc viitoarele mamici sa nasca natural daca se poate din punct de vedere medical deoarece refacerea este mult mai usoara si mult mai rapida.

Recomand de asemenea si spitalul care a fost ok, personalul medical, de la infirmiere, asistenti pana la medici. Mancarea pentru lauze foarte buna, proaspata, calda.

Ii multumesc pe aceasta cale doamnei doctor Miron Maria Cristina, care este un om, o femeie si un medic extraordinar pentru care am numai cuvinte de lauda.

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 14 Februarie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Maria Cristina Miron | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Spitalului de Stat Daisy Hill Hospital, din orasul Newry

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook