Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Ilfov din Sector 2 Bucuresti

Am nascut fetita la 24 de ani, din iubire pura si sincera si dorita de toti. Timpul trecea si trecea si trecea si nu aveam contractii, nu aveam lichid (sa se rupa apa) nu aveam nimic, decat 28 kg in plus, picioare butuc si cearcane cat Casa Poporului si 41 de saptamani fara 2 zile.

Atat aveam cand doctorita m-a vazut si imediat in a 2-a zi m-a chemat la Ilfovean, Spitalul din Sector 2 (eu venita din provincie). Am intrat la perfuzii pentru ca vroiam totusi spre incapatanarea mea sa nasc natural (pentru o recuperare mai rapida) dar dupa 3 ore de plimbari pe coridor nimica…nu vroia sa vina pe lume…

Atata eream de speriata ca doctorita a zis „Gata, bagati-i in sala!” si mi-au facut anestezie (eram goala pusca). Mi-au pus masca cu oxigen, m-au legat de maini, m-au umplut de iod, si mi-au pus o prelata sa nu vad cum ma taie…dar cine a nascut la Ilfovean stie ca tavanul salii de nastere este oglinda…si eu m-am vazut „macelarita” si absolut tot…a fost horror…concluzia medicala: copilul dormea, abia scancea, era umflata si plina de bubite, lichidul era in mine verde putred stricat…m-au certat ca am stat nepasatoare si nu am venit sa nasc din timp…afacerea a costat, ca am vrut eu, undeva peste 1000 lei….dar multumesc lui Dumnezeu, fata este bine sanatoasa!! Are 2 ani jumate acum.

(Anabela, Ilfov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 6 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Ilfov | Spitalul Clinic de Urgenta Ilfov

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Memorial Hospital, cu doctor Gheorghe Gica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook