Nastere naturala fara epidurala la Spitalul Ilfov din Bucuresti, cu doamna doctor Costeschi Nicoleta

Ma napadesc emotiile de cum incep a scrie primele randuri despre cum am nascut primul meu copil. O minunata fetita, Bianca. Am avut o sarcina relativ usoara, cu un cerclaj la 18 saptamani (cineva nu avea stare si vroia neaparat sa renoveze apartamentul).

Sarcina mi-a fost urmarita de catre Dr. Costeschi Nicoleta si am nascut natural (fara epidurala) la Spitalul Ilfov (zona Diham). Pe 6 aprilie, chiar de ziua mea, am fost la un ultim control pt a mi se scoate firul de la cerclaj. Bebita mai trebuia sa stea cam 2-3 saptamani in burtica.

Se pare ca m-a lasat sa imi sarbatoresc ziua de nastere si pe 7 aprilie la ora 5.40 m-am trezit din somn cu usoare dureri de burta. Am simtit nevoia sa imping, moment in care m-am ridicat din pat si s-a rupt apa.

La ora 7 eram la spital cu toate formalitatile facute. Totul a decurs foarte rapid si normal. La ora 8 eram in sala de nasteri. Aveam usoare contractii si asistentele roiau pe langa mine.

Au monitorizat permanent contractiile dar si evolutia bebitei. Am fost hotarata inca de la inceput sa nasc natural fara epidurala si medicul meu m-a sustinut fara doar si poate. Stapanirea de sine si pregatirea mentala pentru momentul nasterii au facut sa nu simt durere. Am nascut foarte usor si repede. La ora 10.10 am dat nastere unei fetite de 2800 grame si 51 cm. A luat nota 9.

Salonul in care am stat in cele 4 zile a fost impecabil. Curat, cald, linistit. Orice am avut nevoie, am cerut asistentelor. Foarte dragute si de ajutor. La a doua nastere voi opta tot pentru acest spital si cu acelasi medic.

Daca are vreo relevanta, atat am cheltuit pentru nastere:
– 600 lei medic – nastere ( am vrut noi sa ii dam drept multumire)
– 300 lei rezerva pentru 4 zile
– 50 lei neonatolog
– 100 lei asistente (se purtau prea frumos si a fost placerea mea sa dau ceva)
– 50 lei gauri pentru cercei – nu recomand… sunt strambe si trebuie sa le refac 🙂

Nastere usoara!!

(Alina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 20 Martie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Nicoleta Costeschi | Ilfov | Spitalul Clinic de Urgenta Ilfov

Articole Similare

Nastere naturala fara epidurala la Spitalul Ilfov din Bucuresti, cu doamna doctor Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook