Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Craiova cu domnul doctor Gheorman Valeriu

Am nascut cu domnul doctor Gheorman Valeriu. Este un medic foarte bun, bine pregatit din punct de vedere profesional, tot respectul pentru doctor si toata jena pentru asistente, infirmiere si neonatolog, nu m-au lasat pana nu a venit sotul ca sa se „descurce” cu ei.

Am nascut cu doua saptamani mai inainte de vreme, aveam placenta praevia accreta si a fost nevoit ca domul doctor sa il scoata pe print, avea 2,4 kg, acum are 3 ani 2 luni si 15 kg si este perfect normal.

Am nascut prin cezariana,fara complicatii dupa nastere, am ramas in plus 5 zile sa tina sub control posibila infectie.

Piciul nu a mancat 1-2 zile si ajunsese la 2kg. Am ramas gravida dupa 10 ani de casnicie si 2 FIV-uri la Bucuresti (fara rezultat, am ramas gravida natural la 1 an dupa ce nu mai aveam nici un ban ) care m-au costat 8 000 euro, asa ca inca cei 800 de euro imprumutati si cheltuiti la Craiova nu mai inseamna nimic pe langa printul de il am acasa.

(Mari, Craiova)

Louis

30.12 p1

dupa baie

Niko razand

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Dr. Valeriu Gheorman | Spitalul Clinic de Urgenta Craiova

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook