Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Malaxa din Bucuresti, cu domnul doctor Pintilie Aurelian

Povestea mea incepe intr-o zi de Luni – 10.08.2015 cand eram programata la ultimele analize, inainte de nasterea programata in data de 10.09.2015! M-am prezentat la cabinetul domnului doctor la ora stabilita, mi s-au facut analizele (parametri), dupa care la un moment dat m-a intrebat domnul doctor la ce ora am mancat ultima data?

I-am raspuns ca mancasem in jurul orei 11 dimineata. A raspuns ca in urma ecografiei reiese faptul ca bebelusul nu este ok, in termeni medicali era vorba despre „suferinta fetala” si ca intr-o ora trebuie sa ne vedem urgent la spital pentru operatie!

M-am panicat pentru ca nu stiam ce va urma, dansul a incercat sa ma linisteasca si mi-a dat toate asigurarile ca atat eu cat si bebe vom fi ok!

Am fugit repede acasa, mi-am luat bagajul si am mers la spital, totul s-a desfasurat pe repede inainte, am ajuns la spital la ora 16.00, iar la ora 16:45 a venit pe lume baietelul meu David, care a avut o greutate de 2200 grame si 46 cm, a primit nota 8!

Bebe nu a avut nici o problema de sanatate, singura problema fiind greutatea relativ mica! Pe parcursul zilelor petrecute in spital, am fost foarte multumita de asistente, infirmiere, medicul pediatru doamna doctor Bacescu si mai ales de domnul doctor Pintilie, care este un om de nota 10000!

Mentionez ca dansul este medicul meu de vreo 10 ani si tot cu dansul am nascut-o si pe fetita mea in varsta de 7 ani! Il recomand cu toata increderea, eu si copiii mei ii datoram viata! Un om calm, cu mult bun simt, modest, un adevarat profesionist, un om care mi-a raspuns la telefon ori de cate ori am avut o intrebare, un om care mi-a raspuns la mesajele trimise in toiul noptii, un om care mi-a salvat viata atat mie cat si baietelului meu!

Daca toate cadrele medicale ar fi ca dansul, cu siguranta sistemul nostru medical ar fi cum si-ar dori toti pacientii!

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 16 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Aurelian Pintilie | Spitalul Malaxa

Articole Similare

Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook