Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Pascani, cu domnul doctor Panzaru Costica

Buna ziua, numele meu este Gabi, am 26 ani si in urma cu 9 luni am nascut o fetita minunata.
Duminica noaptea, pe 2 iunie 2013 au inceput contractiile. Pentru ca era cu 3 saptamani inainte de termen am crezut ca sunt crampe cauzate de alimentatia din acea zi, mancasem fructe si iaurt. Am luat un plic de Smecta, un NoSpa..si nimic.

M-au chinuit contractiile pana a doua zi cand am apelat la medicul de familie. Medicul de familie a zis ca nu sunt contractii de nastere,dar totusi sa vorbesc cu ginecologul meu, Asa ca…la ora 16, luni am plecat din Vanatori Nemat (unde locuiesc) la Pascani.

Am ajuns la medicul Panzaru, m-a examinat si mi-a zis ca vine bebelusul sa ne pregatim de operatie, aveam 3 cm dilatatie. Sotul meu s-a speriat foarte tare pentru ca nu eram pregatiti. Atat se gandea ca nu avem haine la noi, nu aveam nici bani suficienti..dar bebelusul trebuia sa se nasca.

Am completat actele necesare, am intrat in sala de operatie (am facut cezariana) si la ora 17.26 s-a nascut Medeea, o fetita sanatoasa de 2,300gr. Totul a fost pe neasteptate, dar poate a fost mai bine asa.

Imi aduc aminte ca in noapte aceea, dupa operatie i-am trimis sotului meu un mesaj interminabil cu toate lucrurile pe care trebuia sa mi le aduca a doua zi, nu luasem la mine absolut nimic. Pentru ca doctorul de familie a zis sa stam linistiti..am plecat de acasa fara nici un bagaj, dar totul e bine cand se termina cu bine :). Asa am nascut primul meu copil.

(Gabriela, Pascani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 13 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Costica Panzaru | Pascani | Spitalul Municipal Pascani

Articole Similare

Nastere cezariana Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook