Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Poissy din Franta, cu doctor Webe

Eu am nascut acum 5 luni deci pe 8 decembrie, de ziua mea. Eu am nascut prin cezariana de frica si pentru ca bebe a fost destul de mare la nastere 4250g.

La noi a fost putin diferit fata de ce am citit, cu o saptamana inainte sa nasc am avut programare cu anestezistul care ne-a explicat in ce consta anestezia, ca voi fi doar amortita de la mijloc in jos.

In aceeasi zi am facut necesarul pentru internare ca atunci cand venim totul sa fie pregatit. Seara inainte de nastere am ajuns la spital, am stabilit cum il va chema pe bebe pentru a face bratarile ( aici se dau doua la bebe la manuta si piciorus).

Dimineata au venit, m-au pregatit, la 8:30 am fost in sala cu sotul langa mine. Totul a decurs ffff foarte bine in momentul in care l-au scos a urlat si a facut pipi pe doctor:))).

Bineinteles ca l-am tinut in brate imediat dar nu a durat mult el fiind luat de moase si cu sotul impreuna pentru cantarit, masurat, etc. Si ca bonus pentru tata l-a tinut pe piept 30 de minute. Bebe a stat doar cu mine din prima zi.

Trei zile mai tarziu am plecat acasa unde a venit moasa sa vada cum suntem, sa cantareasca si sa masoare bebe. Conditiile nu se compara cu cele din Romania, din sistemul de stat!

(Tuta, Franta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 20 Mai, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Webe | Franta | Spitalul Poissy

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Poissy din Franta, cu doctor Webe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook