Doua nasteri naturale, la Maternitatea Filantropia din Bucuresti

Am nascut in Maternitatea Filantropia in urma cu 3 luni si 3 zile. Imi era atat de teama, mai nascusem acolo si in urma cu 4 ani si pe atunci nu am avut o asa buna colaborare, dar acum totul a fost mai bine, de la medic, la asistenta si infirmiera. Curatenie si igiena.

Am doua nasteri, ambele la maternitate Filantropia. Prima nastere cu David nu este o amintire prea frumoasa, deoarece contractiile au inceput Marti pe la orele 11. Am ajuns la maternitate si am fost internata dar lasata in salon sa am si dilatatie….am continuat asa pana Sambata chiar daca am avut medic si comunicam cu el !:(

Nici Sambata cand aveam contracti si dilatatie pentru o nastere 100% nu am fost foarte bine tratata… noroc ca, cat de cat copilul a fost sanatos…

Cand am aflat dupa 3 ani ca din nou vine un bebe, nu as mai fi mers in acelasi loc…doar ca am ales un al medic de data asta barbat, la inceput putin cu inima indoita ca aveam impresia ca medicul nu ma trateaza asa cum trebuie, dar pe parcurs am realizat ca nu e asa si am fost extrem de multumita. Sarcina nu a fost asa cu mari probleme.

Dar ziua nasterii? A fost superba, am fost chemata dimineata la ora 8 la ultimul control, in acea noapte avusesem ceva dureri.

Medicul a constatat ca suntem la cateva ore distanta de a-l cunoaste pe bebe asa ca a hotarat sa raman la spital, am fost internata (initial asistenta de la garda era cam ciufuta, deoarece medicul i-a spus sa intru in sala, ea m-a trimis pe sectie) pana la urma am fost coborata de pe sectie la sala cam pe la ora 10…acolo am dat de 2 moase minunate care vorbeau cu mine, m-au incurajat inca din prima clipa de cand am ajuns si pana la final.

Veneau cam la 5..10 minute sa vada cum ma simt si cum sunt durerile imi faceau calmant, mi-au oferit gaz pana ce s-a putut face epidurala. In tot acest timp si medicul a fost langa mine. Iar la 15.10 a venit cel de-al doilea baiat pe nume Rares.

Ma declar multumita de a 2-a experienta in maternitatea Filantropia! Multumesc medicului si moasei!

(Nicoleta, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Iunie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la spital de stat din Montauban, Franta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook