Doua nasteri naturale, una cu doamna doctor Dinica la Maternitatea Steaua Bucuresti si alta cu domnul doctor Iliescu la Spitalul Pantelimon

Asta se intampla in 1987 cand am nascut-o pe fiica mea cea mare Sandra. Era ianuarie si la ecografia pe care o facusem in vara, mi se spusese ca fatul o sa se nasca pelvian iar perioada va fi intre 9 – 11 ianuarie. Drept urmare pe data de 8 m-am internat si mi s-a spus ca pe 10 dimineata mi se va face cezariana din cauza pozitiei copilului.

Eu sincer nu prea vroiam, imi doream o nastere pe cale naturala. Dar asta era. Norocul meu a fost ca pe 9 ianurie pe la ora 24 mi s-a rupt apa. Totul cica era „aranjat” ca daca se intampla ceva, sa anunt medicul de garda care o va anunta la randul lui pe D-na Doctor.

M-au trimis in sala de travaliu sa astept venirea medicului. Si am asteptat pana la ora 9 nebagata in seama de nimeni trecandu-ma valuri de caldura urmate de un frig ingrozitor (desi era iarna, mai lasasera si un geam larg deschis).

Cand am vazut ca inca nu apare nimeni dupa 9 ore, am rugat o colega din salonul unde fusesem internata si venise sa vada ce se intampla cu mine, sa o caute pe doctorita care a venit foarte relaxata ca si cum nu ar fi lipsit decat 1 minut.

Si s-au pus ea si cu moasele pe mine sa impinga copilul sa iasa. Ce dureri… noroc ca se uita repede ca altfel nu ai mai face un alt copil. Oricum a iesit intreaga si sanatoasa, noroc ca era micuta 2,5 kg ca pelvian cum si-a facut iesirea in lume daca era si mai grasuta…….

Si toate acestea din cauza parintilor care il cunosteau pe Dinu Sararu a carei fiica nascuse cu cateva zile inainte cu distinsa D-na. Doctor.

Asa ca la cealalta fiica nu am ascultat decat de mine si in noiembrie 1988 am nascut-o pe cealalta fiica Bianca la Pantelimon cu Domnul doctor Iliescu care acum este seful Sectiei de Obstretica si Ginecologie de la Medlife, un om deosebit cu care eu doream si prima oara sa nasc.

Dar si cea de-a doua fata tot pelvian a iesit, dar cand au inceput durerile Domnul Doctor mi-a ciupit putin din placenta ca de abia am ajuns pe masa si copilul a si iesit. Deci cel mai bine este pentru cele care pot – sa nasca natural, chiar daca se lovesc nepasarea unor doctori. Cam asta a fost povestea mea. Va multumesc!

(Manina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Dinica | Dr. Iliescu | Maternitatea Steaua | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Sanador, cu domnul doctor Chadi Muheidli

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook