Nastere naturala la Maternitatea Novogyn din Cluj-Napoca, cu doamna doctor Oana Pop

Eu am nascut in urma cu mai bine de doi ani, in ianuarie 2017. Am vazut doar acum ca adunati povestirile mamelor despre experienta nasterii si sunt bucuroasa sa mi-o pot reaminti.

A fost un eveniment care m-a marcat, desigur, atat prin noutatea sa, fiind prima nastere, cat si prin durerea nemaiintalnita pe care am simtit-o si, in final, prin fericirea fara margini de a tine in brate copilul pe care l-am iubit atat de mult inainte de a-l vedea si cunoaste. Daca am avut parte de o experienta pe care mi-o amintesc cu drag, acest lucru se datoreaza foarte mult si sotului, care a fost alaturi de mine de la inceput pana la ultimele cusaturi.

Locuiesc in Cluj-Napoca si am nascut la Novogyn – Spital privat de obstetrica-ginecologie din acelasi oras.

Am nascut natural un baiat de 4,060 kg si am fost asistata de doamna doctor Oana Pop, cea care mi-a supravegheat sarcina din cea de-a doua luna.

Am aflat despre doamna doctor de la o prietena pe care a asista-o la nastere cu un an si ceva inainte si care a avut doar cuvinte de lauda la adresa dumneaei.

Si parerea mea despre doamna Pop coincide cu cea a prietenei mele, caci m-a tratat la fiecare control si pe tot parcursul travaliului si al expulziei cu respect, empatie si rabdare.

De acelasi tratament profesionist si demn de toate aprecierile am avut parte si din partea moasei si a medicului care mi-a facut anestezia epidurala.

M-am bucurat ca socoteala de acasa mi s-a potrivit cu cea de la clinica si am putut naste natural, cu anestezie epidurala, asa cum am dorit de la bun inceput.

Desi durerile simtite pana mi s-a administrat anestezia au fost mari, faptul ca stiam ca respectam scenariul agreat inainte m-a ajutat sa ma simt mai calma si mai increzatoare ca nasterea se va sfarsi cu bine.

Aceste sentimente mi-au fost intarite, de fapt, cum am ajuns la clinica, toti angajatii (asistente, infirmiere, receptionere) cu care am avut de-a face fiind la superlativ, la fel ca toate serviciile medicale si conditiile de spitalizare de care am avut parte.

In concluzie, ma felicit din toate punctele de vedere ca am ales clinica Novogyn si ca am fost asistata de un medic foarte competent si intelegator cu o fiinta aflata intr-o postura extrem de delicata.

(Dina, Cluj)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Martie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Clinica Novogyn | Cluj-Napoca | Dr. Oana Pop

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Branescu Nicusor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook