Nastere naturala la Clinica Eva din Brasov, dl. doctor Bisoc Dorel

1 Septembrie 2012 – cea mai fericita zi din viata mea! Atunci a venit pe lume fetita mea, un ingeras frumos si sanatos, ce a primit nota 10 la nastere.

Fiind prima nastere am avut mari emotii si, chiar daca aveam mare incredere in medicul ce a monitorizat sarcina pe tot parcursul ei, aveam totusi acea teama de necunoscut.

Nu stiam exact ce se intampla, desi primisem multe incurajari de la prietenele mele care au mai nascut.

Primele contractii au aparut noaptea la ora 2:40. Initial am crezut ca sunt doar contractii false asa ca nu m-am agitat foarte tare. Am facut un dus si am mers din nou la somn. Dimineata, la ora 6 contractiile au devenit din ce in ce mai puternice si mai frecvente. A fost momentul cand am stiut clar ca voi naste in acea zi. Am pornit in graba spre clinica, unde am fost permanent monitorizata de medici. Totul decurgea ca la carte – dilatatie buna, bebelusul nu intampina niciun fel de problema pentru a se putea naste pe cale naturala.

Dupa 5 ore de travaliu am ajuns in sala de nasteri. Eram nerabdatoare sa-mi vad in sfarsit ingerasul. Si a venit mai repede decat ma asteptam. Un planset puternic m-a „anuntat” ca miracolul s-a produs. Pentru ca, da, nasterea in sine este un miracol! Nimic nu se compara cu bucuria de a tine pentru prima data copilul in brate! Daca se spune ca durerile nasterii nu pot fi asemuite cu nimic altceva, este adevarat, insa atunci cand iti vezi pentru prima data ingerasul totul este dat uitarii.

(Valentina, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 26 Noiembrie, 2012

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Brasov | Dr. Dorel Bisoc | Medlife Brasov

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook