Nastere naturala la Maternitatea Bacau cu doctor Dinu

Buna ziua, numele meu este Maria si acum 4 ani si un pic mai exact pe 27 aprilie 2010 s-a intamplat minunea si am nascut prima nastere, din pacate la o varsta nu frageda adica aproape 29 ani, am avut insa curajul sa aleg varianta de nastere naturala.

Tin minte si acum, era intr-o seara de Duminica imi pregatisem bagajul pentru ca Luni trebuia sa merg sa ma internez, nu aveam stabilit decat primul nume pe care l-am ales imediat ce am aflat ca o sa fie baietel adica Andrei.

Duminica pe la 10 dupa ce am stabilit ca al doilea nume va fi Dragos s-a gandit ca nu mai trebuie sa astepte si a dat primul semn ca vrea sa vina pe lume.

Mi s-a rupt apa am fugit repede la maternitate. Fiind monitorizata toate cele 9 luni de domnul doctor Dinu, l-am sunat si l-am chemat la spital.

Am nascut abia Luni la ora 12 natural un bebe sanatos de 3.400 grame din pacate nu am avut dilatatie normala ci doar 8 cm, m-am chinuit un pic dar cand a iesit toate durerile au trecut.

E o minune in viata mea acum nu imi mai amintesc durerrile. A fost ok in spital, am stat in rezerva l-am avut in camera cu mine si a fost o experienta placuta.

(Maria, Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 11 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bacau | Dr. Dinu Silviu | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bacau cu doctor Dinu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook