Nastere naturala la Maternitatea Bucur din Bucuresti, cu doctor Valcea Ionut

Hmmm….miracolul a inceput in dupa-amiaza zilei de 22 mai. Am pierdut dopul gelatinos si apoi au inceput contractiile. Neregulate,ce-i drept, dar dureroase. Nu mi-a fost teama nici o secunda, drept pentru care am asteptat vreo 4 ore pana sa plec la spital.

Sotul si mama mea erau pregatiti de plecare si ma asteptau cu bagajul la usa, iar eu stateam in pat si ma jucam cu telefonul :))). Intr-un final am plecat la maternitate unde, din pacate, medicii care erau de garda au considerat ca aveam travaliu fals, desi nu a fost asa.

Trist, insa m-au lasat cu contractii care se repetau la 8, apoi la 4 minute de la 12 noaptea pana la 9 dimineata cand a ajuns medicul meu…Dansul a fost nevoit sa-mi rupa membranele deoarece aveam dilatatie 9.

Din fericire, medicul meu este cel mai bun si profi medic ginecolog pe care am avut norocul sa-l intalnesc. Am nascut in cateva minute si domnul doctor mi-a asezat minunea la piept…a fost (fara exagerare!!!) momentul perfect!

M-am simtit coplesita si am plans de fericire, iar domnul doctor a spus ca bebe e puternic si ca va reactiona exact ca la carte: a comunicat cu mami instant:-*

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 16 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Ionut Valcea | Maternitatea Bucur

Articole Similare

Am nascut natural la cabana in munti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook