Nastere naturala la Maternitatea Bucur din Bucuresti cu doctor Olaru

Pentru ca ma pregatesc de inca o nastere la aceeasi maternitate si cu acelasi medic, imi vine foarte clar in minte experienta anterioara.

Am nascut la 40 saptamani dupa un travaliu destul de lung si foarte greu. M-am internat seara pe la orele 20 si am nascut a doua zi la orele 14. Noaptea a trecut destul de greu, mai ales ca dilatatia mea nu inainta deloc.

Pe medic l-am anuntat abia dimineata pe la orele 7, caci asa ma sfatuisera cei din spital, pana nu am dilatatie 7 nu are rost sa-l chemam. Era totusi Sambata.

Medicul despre care vorbesc a stat apoi cu mine si mi-a ascultat toate vaicarelile. M-a ajutat starea lui buna, imi amintesc cum canta in timp ce asteptam sa nasc.

Consider ca am avut mare ajutor cu dansul, moasele si asistentele nu mi-au parut ca-si fac treaba, ba m-ar fi linsat la cat de plangacioasa eram. De altfel, dupa plecarea doctorului, dupa ce am nascut, cat timp am mai ramas in sala de nasteri am auzit vocile lor la sala de nasteri alaturata. Tipau si umileau o mamica de mi s-a facut efectiv frica.

Am folosit injectia epidurala care nu m-a ajutat prea mult, in schimb mi-a ingreunat inceputul alaptarii astfel ca aproape o saptamana am hranit copilul cu lingurita.

Doctorita neonatolog nu consider ca si-a facut treaba de asemenea. Ma ironiza si dadea ochii peste cap cand ii spuneam la vizita ca nu reusesc sa alaptez si ca avem probleme. Nici urma de ajutor in acest sens.

Numai experiente frumoase tuturor mamicilor!

(Oana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 28 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Gabriel Olaru | Maternitatea Bucur

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook