Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Povestea mea, ca toate povestile vietii mele e mai complicata. Am plecat inspre Maternitatea de stat Sibiu la ora 4 dimineata cu contractii din 10 in 10 minute.

Medicul de la internari doreste sa ma transfere, fara medicamente sau altceva pe ramura celor care „vor naste saptamana viitoare”; insa durerile puternice ma fac sa ripostez si ma trimite in sala de travaliu unde astept cuminte pana la ora 12.51 timp in care, rar imi este monitorizata evolutia nasterii.

Doamna doctor se comporta destul de urat cu mine si restul doamnelor din sala de asteptare, mai putin cu o femeie cu care se vorbeste frumos si calm. Momentul dilatatiei propice a sosit si medicul anestezist (caci vorbisem pentru epidurala inainte cu dumnealui, soseste cu injectia).

Moment in care apele involburate incep sa fiarba, semn ca, oarecui nu i-a convenit tupeul meu de a face anestezie, care oricum nu prinde caci mi se spune sa stau total anormal sa fie sigure ca nu am parte de amortire.

La 12.51 nasc o fetita vanata care nu respira timp de un minut, dupa ce sunt certata ca nu stiu sa imping si mi se spun vorbe dure. Copila incepe, intr-un final sa planga si totul se termina cu bine, ii multumesc lui Dumnezeu ca fetita mea acum implineste 5 ani si e sanatoasa tun!

(Flavia, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 19 Iunie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Ilonco Conacioni | Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook