Nastere naturala la Maternitatea de stat din Sibiu

Eram speriata de tot, de necunoscut, de contractii pe care le asteptam dar nu intelegeam ce inseamna, de povesti cu spitale si personal rau voitor si imi asteptam momentul cand trebuia sa nasc.

Mi s-a rupt apa in noaptea dintre Duminica si Luni si am plecat cu sotul plini de emotii la spital. De cum am ajuns am fost tratata foarte frumos, am fost dusa in sala de nasteri si am inceput lunga asteptare sa ma dilat.

Pana la 08:30 Luni dimineata dilatatia mea era de 1 cm si am fost monitorizata constant de catre moasa si doctorul de garda, la ora respectiva am fost intrebata daca nu cumva vreau sa fac cezariana sau mai incerca o perfuzie de dilatare sa vedem ce se intampla.

Am mers pe a doua varianta si la ora 13:10 cu dilatatie 6 cm a venit pe lume baietelul meu mult dorit cu nota 10 si 2,960 kg. Expulzia a fost rapida, 10 minute dar cel mai mult m-am chinuit la sfarsit cand au trebuit sa ma coase.

Bebele nu a facut prea multe ravagii dar peretii colului meu sunt foarte sensibili si orice cusatura isca alta ruptura. Medicul a chemat fara sa stea pe ganduri mai multe persoane pentru a reusi sa inchida cat mai curand.

Jos palaria pentru tot personalul din sala de nastere a Maternitatii din Sibiu de la infirmiere pana la doctori, am prins mai multe ture, toti s-au purtat exceptional cu mine fara ca sa fiu nevoita sa umplu nici un buzunar.

Imediat ce am fost pusa in pat mi-au adus copilul si m-au ajutat sa alaptez pt prima data. Ulterior am fost dusa cu un carucior in salon. Pe sectie, indiferent de zi, ora, tura, am fost monitorizati, eu si bebele , am gasit sfat, vorbe frumoase si ajutor fara sa bag nici un ban in buzunarul nimanui.

Le sunt vesnic recunoscatoare personalului din aceasta maternitate, nu pot sa dau nume pentru ca toti oamenii de acolo sunt minunati si isi fac meseria din iubire pentru ceea ce fac. Daca ne va mai darui Dumnezeu inca un copil o sa nasc tot acolo.

(Anita, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 26 Aprilie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Targoviste cu domnul doctor Tomescu Andrei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook