Nastere naturala la Maternitatea Giulesti din Bucuresti cu doamna doctor Comandasu Diana

Povestea micutului meu David incepe cam asa…La sfarsitul primaverii, mai exact pe data de 24.08.2014 am mers la tara, undeva aproape de Ploiesti, la socrii pentru a amenaja locuinta in care urma sa ne mutam impreuna cu bebelusul!

Bineinteles ca de la atata treaba, a doua zi am avut contractii din 5 in 5 minute, dar, pentru ca sunt incapatanata, nu am vrut sa nasc in Ploiesti, asa ca am plecat cu trenul spre Bucuresti.

Am ajuns acasa, mi-am facut baie, dupa care am pornit spre Maternitatea Giulesti cu un taxi. La spital, m-a consultat medicul de garda, o doctorita tanara si foarte cumsecade…

Chiar m-am mirat ca mai exista astfel de medici!Aveam contractii si dilatatie de 4. M-a internat pe la ora 16 si mi-a spus ca pana noaptea voi naste! M-au dus in sala de travaliu si acolo am gasit niste moase si asistente la fel de dragute!

Tin sa mentionez ca intreaga maternitate era de o curatenie cum rar gasesti in spitalele din ziua de azi. Dupa cateva ore de plimbat si rugat sa-mi faca ceva sa nasc mai repede, pentru ca simteam ca nu mai pot, pe la ora 23.40 mi-au spus ca este dilatatia de 8 si daca ajung la dilatatia maxima pana la ora 24, ma pun pe masa de nasteri.

Asa a si fost! La ora 24 m-au pus pe masa si cu ajutorul moasei care a apasat pe burtica, sa ma ajute, am nascut un baietel de 57 cm si 3770 g!

M-au dus in salon pe o targa sau nu stiu cum sa o numesc si totul a fost ok! Recomand tuturor aceasta maternitate si aceasta doctorita Comandasu Diana! Nu veti fi dezamagite!

(Andreea, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 16 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Diana Comadasu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere naturala cu Dr. Preda, Spitalul din Brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook