Nastere naturala la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, cu doamna doctor Vultur Andreea

Seara pe 1 ianuarie 2012 am simtit ca imi vine mult lichid, s-a rupt apa, cum se spune. Am mers la Maternitate in jurul orei 20, am fost vazuta de medicul de serviciu, apoi am mers in sala de asteptare, celei de nasteri.

Nu aveam dureri deloc, asistenta care era a avut multa grija, medicul meu ginecolog tocmai venise sa asiste o nastere. M-a vazut si pe mine si a spus ca ea crede ca pana pe la 5-6 dimineata mai avem de asteptat.

In sala era tv si mai puteam sa uitam de acele contractii, care la mine au inceput cu adevarat abia dimineata pe la 8-9. Pentru ca nu aveam dilatatia mare nu imi putea face epidurala, pentru care optasem.

Doamna doctor venise dimineata, m-a vazut dar a spus ca mai avem de asteptat. In jurul orei 10 mi-au facut epidurala si durerile au inceput sa mai scada in intensitate, dar oricum dilatatia era destul de mica.

Eram monitorizata la aparat si bataile inimii bebelusului oscilau, pana cand la un moment dat, asistentele erau destul de speriate, ceea ce ma ingrijora, neintelegand ce se intampla.

Ma gandeam ca voi naste prin cezariana, dar in final am fost vazuta si de alti ginecologi de serviciu si la ora 16 am nascut, cu doamna doctor Vultur Andreea.

Nu mai aveam forte sa imping si l-au tras un pic pe bebe, cu nu stiu ce aparat. Apoi am fost cusuta, nu mai simteam nimic atunci, eram epuizata fizic. Asistenta care a avut grija de mine a fost foarte draguta, atenta.

In salon mai erau 2 mamici, era curat, tv, liniste, abia asteptam sa merg sa-l vad pe bebe si sa-l alaptez, imi doream foarte tare sa vad cum e senzatia asta. A fost frumos, mai dificil la inceput, dar usor, ne-am obisnuit.

Bebe s-a nascut cu 3040 grame si 51 cm, nota 9. Daca nu ar fi fost acele cateva ore cu durerile contractiilor as fi zis ca e tare usoara nasterea naturala si o recomand cu toata fiinta!

Ma numesc Lilia, am nascut la Maternitatea Giulesti, doctor Vultur Andreea, cred ca are acum alt nume dupa sot. Si sotul dansei este ginecolog la aceeasi maternitate. Am fost multumita de doamna doctor si o recomand cu placere! O poza cu burtica, de atunci!!! Foarte frumoasa perioada!!!!

(Lilia, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 24 Septembrie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Andreea Vultur | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook