Nastere naturala la Maternitatea Giulesti, din Bucuresti

Aveam 26 ani cand am adus pe lume primul copil, un baietel de nota 10, 3100 grame si 51 cm, in anul 2008. Am nascut relativ repede, la ora 23 mi s-a rupt apa, am plecat spre maternitate cu multe emotii si putina teama, pentru ca nu stiam ce ma asteapta, doctorul meu era plecat din Bucuresti asa ca am nascut cu doctorul care era de garda, o doamna in varsta dar draguta.

Aveam dilatatie 8 cand am ajuns, nu se mai punea problema de epidurala, asa ca au inceput din ce in ce mai tare contractiile, la ora 2 si 15 am nascut natural.

Doamna doctor imi dadea puiul in brate, un baietel sanatos si frumos. Am simtit ca explodez de fericire cand mi-am vazut piticul. Sunt mama, cea mai frumoasa meserie!


Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.


nastere giulesti

(Alina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 2 August, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook