Nastere naturala la Maternitatea Malaxa din Bucuresti cu doamna doctor Momani Roxana

Era o seara racoroasa de aprilie. Am stat pana tarziu cu prietenii si ne-am distrat. Asteptam toti cu nerabdare bebe. Ne-am pus la somn si pe la ora 6 dimineata m-am trezit cu membranele rupte.

Am sunat-o pe doamna doctor Momani si ca de fiecare data imi raspundea la orice ora. Am plecat la spitalul Malaxa , un spital foarte curat si cu bune conditii.

Acolo m-a controlat doctorul de garda foarte amabil si mi-a zis ca sunt pregatita sa nasc. A venit si doamna doctor de acasa, m-a vazut si mi-a zis ca totul este bine.

Am nascut repede in 4 ore dar cu dureri care nu ma lasau. Asistentele veneau foarte des sa ma vada si cand a venit clipa sa nasc doamna doctor m-a ajutat foarte mult pentru ca aveam ceva probleme si la un moment dat bebe nu mai respira.

Am nascut o fetita sanatoasa. Le multumesc la toti din spital ca au fost tare amabili. As mai naste acolo inca o data.

(Alexandra, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 22 Noiembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Roxana Al Momani | Spitalul Malaxa

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook