Nastere naturala la Maternitatea Malaxa din Bucuresti

Toata perioada sarcinii am fost vazuta de o doamna doctor de la spitalul Malaxa. Imi raspundea la orice ora fie noapte ori zi..

Intr-o dimineata pe la ora 5 mi-a venit sa nasc. Am sunat-o pe doamna doctor si mi-a zis sa imi iau bagajelul si sa vin la spital.

Acolo m-a controlat un domn doctor care era de garda. Foarte amabil si asistentele. Pe la ora 9 a venit si doamna doctor..care m-a asigurat ca totul va fi bine.

Vroiam sa nasc normal…a trecut o zi intreaga pana sa nasc si in tot acest timp am fost foarte bine ingrijita…Am nascut la ora 21 si 20 fara probleme..si dupa nastere toate asistentele de pe toate turele au fost foarte amabile si saritoare…As mai naste o data acolo. Sunt foarte multumita. Nu am nici o experienta urata..

(Alexandra, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 6 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Malaxa

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Municipal Ramnicu Sarat cu dr. Stancu Nicolae

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook