Nastere naturala la spital din Madrid, in Spania

Eu am nascut acum o luna si jumatate. Conditiile in spital sunt foarte bune, in sala unde nasti esti singura si ai insotitor (sot, mama, sora). Ti se pune monitor si din cand in cand trece cineva sa te vada.

Spitalul e dotat cu mingi de pilates, sa poti face exercitii pentru dilatare ceea ce pe mine m-a ajutat enorm. Ai optiunea de a alege daca vrei sa iti pui epiduralul sau nu.

Matroana (moasa) care m-a asistat la nastere m-a ajutat foarte mult, a fost nedespartita de mine ultimele 2 ore dupa ce cea de dinainte m-a lasat balta la schimbul de ture (se mai intampla am auzit).

In momentul cand am nascut au pus fata pe mine pentru contactul piele cu pielea bebelusului. Dupa 2 ore si ceva de la nastere ne-au mutat in alt pat si ne-au transportat pana la salon.

Fiecare salon in afara de patul pacientului este dotat cu baie proprie, patut pentru bebe, o canapea si un fotoliu. In baie gasesti pampersi si bureti pentru copii, compresele pentru mama, bureti cu sapun pentru dus, camasa de noapte si prosoape pe care ti le schimba zi de zi.

La mancare ai meniu la alegere. Totul este gratuit. Ceva foarte important ce uitasem sa specific: copilul nu a fost despartit de mine nici o secunda. Nasterea a fost naturala.

(Doina, Spania)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 15 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Madrid | Spania

Articole Similare

Nastere naturala in apa, Maternitatea Isis Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook