Nastere naturala la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti, cu doamna doctor Druta Daiana Elena

Si acum ma emotionez cand imi aduc aminte cum am nascut..sunt Natalia si am 22 de ani. Am 2 baietei foarte frumosi si de aceea ma consider o mamica foarte fericita…am un baiat de 4 ani si jumatate si inca unul de un anisor si jumatate. Amandoua sarcinile au decus aproape la fel (fara niciun fel de probleme pe parcurs)…

Pe data de 17 iulie 2012 am fost programata la un control..aveam 37 de saptamani…eu nebanuind ce ma asteapta, m-am prezentat in dimineata aceea la dna doctor. Simtind o contractie mai puternica, dansa a hotarat sa ma opreasca sa nasc..m-am cazat intr-un salon, sotul meu plecand sa imi cumpere tot ce trebuie si am asteptat..

Dupa 5 minute a venit doamna doctor sa mai discutam de ce se va intampla. Eu eram foarte relaxata stiind ce mi se va intampla. Am intrebat-o daca poate sa imi faca injectie epidurala si mi-a spus ca o sa faca dar mai tarziu.

La ora 13:30 m-a trimis cu o asistenta in sala de nastere..Facandu-mi NST-ul mi-a mai pus si o perfuzie pentru dilatatie..la ora 14:35 m-au apucat niste dureri ingrozitoare de burta..atunci asistenta a sunat repede dupa doamna doctor pentru ca dansa mai avea o cezariana…

Dupa 15 minute a venit doamna doctor, m-a asezat pe masa, am impins de doua ori, iar a treia oara a iesit micutul…..toata lumea a fost foarte uimita de cat de repede am nascut…sa nu mai spun si de epidurala ca doar am apucat sa semnez, dar de facut…:)) nu am mai apucat….am nascut un baietel de 3.260g sanatos,iar scorul Apgar a fost 10 cu felicitari.

(Natalia, Ialomita)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Druta Daiana | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Caritas cu d-na Dr. Astanoaie

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook