Nastere naturala la Spitalul Coltea din Bucuresti, cu doamna asistenta Dana

Era iarna in data de 18 februarie. Cu o zi inainte m-au luat contractile, afara era un vant si lapovita am mers la spital mi-am facut internarea si dupa consult mi-a zis sa stau linistita in salon ca in 2-3 ore nasc asta era pe la ora 14. In salon mai erau destule viitoare si recente mamici.

In acea zi mohorata era si ziua mea de nastere nu-mi venea sa cred ca voi primi cel mai minunat si frumos cadou care ar putea exista pe acest pamant propriul copilas.

Am nascut cu o asistenta printr-o cunostinta care lucra acolo am ajuns la acest spital. Tot personalul s-a comportat foarte frumos si foarte amabili. Nu am ce reprosa, salonul in care am fost internata era destul de curat si medici si asitentele s-au purtat impecabil.

In acea zi la ora 18 am adus pe lume o mare printesica care imi face zilele frumose ,senine si fericite si in fiecare an sarbatorim impreuna la dublu.

(Janeta, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 2 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Asistenta Dana | Bucuresti | Spitalul Coltea

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Coltea din Bucuresti, cu doamna asistenta Dana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook