Nastere naturala la Spitalul Elias din Bucuresti, cu domnul doctor Rotaru

Am nascut la Maternitatea Elias si apoi am recomandat cu caldura multora acest spital si medicul meu. Sora mea a avut incredere in mine si a mers pe acelasi drum.

Am ajuns la spital la 5 a.m si am nascut la ora 12. In tot acest interval pot spune ca am avut parte de toata atentia personalului: moase, infirmiere, asistente, doctori din partea mea au nota 10. Am o mare recunostinta pentru unul din medicii rezidenti care m-a convins sa nasc pe cale naturala desi eu optasem pentru cezariana.

Imi era teama de nasterea naturala, dar mi-a explicat foarte clar cum stau lucrurile si ca nu aveam de ce sa ma tem. Lucrurile s-au petrecut intocmai cum au spus ei. Moasa a fost langa mine tot timpul..de fapt moasele ca am prins 2 ture.

Mentinonez ca am facut anestezie epidurala si din acel moment au disparut durerile contractiilor, iar nasterea a fost practic fara durere. Am auzit ca multe mamici au fost nemultumite se serviciile medicale, dar eu daca ar fi sa mai nasc inca o data cu siguranta as merge tot pe mana lor.

Le multumesc tuturor pentru omenia si profesionalismul de care dau dovada. As vrea sa mai adaug si faptul ca medicul neonatolog care mi-a preluat copilul a dat dovata de acelasi profesionalism. La externare am primit toate indicatiile, atat scrise cat si verbale, pentru ingrijirea corecta a copilului.

(Geta, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 7 Martie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Octavian Rotaru | Spitalul Elias

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook