Nastere naturala la Spitalul Judetean Bacau cu doamna doctor Huszar Georgeta

Prima data cand am nascut, a fost la termen, inca era depasit cu 3 zile. Fetita noastra se lasa asteptata, iar nerabdarea noastra de a o vedea crestea.

Contractiile au inceput pe la 3 dimineata pe data de 29.04.2011, am simtit ca sunt mult mai dureroase decat celelalte, m-am pus in genunchi langa pat si am asteptat sa treaca, dupa m-am dus sa fac dus, m-am imbracat si vazand ca se intensifica atat ca durata cat si ca frecventa contractiile, mi-am trezit sotul la ora 5 si am plecat la spital cu bagajul pregatit de cateva zile.

La spital m-au pus in sala de travaliu, unde durerile s-au intesificat, devenisera insuportabile, mi se parea ca au uitat de mine asistentele, desi veneau cam la jumatate de ora sa-mi verifice dilatatia (facusem o injectie pt dilatare). Stiu ca imi era si teama de nastere, nu-mi venea sa cred ca voi deveni mama, durerea ma paraliza, ma incercau multe sentimente, dar cel mai mult teama de ce va urma.

Doctorita a venit la 8 dimineata, nu i-am trimis mesaj si nici nu am sunat-o intrucat stiam ca e de garda in acea zi, asistentele au anuntat-o ca trebuie sa nasc, au mai trecut 2 ore de asteptare, durere si frica iar la 9.45 s-a nascut fiica mea Francesca, care era pur si simplu minunata (si este la fel si acum).

Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o si stiu ca atunci mi-a trecut tot, durerile deja le lasam in urma si inca nu-mi venea sa cred ca eu am un copil, o minune de fetita de care nu ma mai saturam, cea mai frumoasa fetita din lume, iar la 2 ani si doua luni diferenta a venit pe lume cel de-al doilea copil, un baietel minunat care ce-i drept a venit pe lume mai usor si mai repede decat surioara lui.

Nasterea este o experienta greu de explicat pe care o intelege doar cine a trecut printr-o nastere, te incearca o sumedenie de sentimente, de la nerabdare la frica, durere si extaz la vederea copilului, sunt sentimente unice pe care doar o femeie le simte si desi este dureroasa (nasterea naturala) este si unica, divina, nasterea este pana la urma un miracol, sa dai viata e de nedescris si greu de explicat in cuvinte, iar viata pe care o dai, te umple de fericire.

(Cecilia, Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bacau | Dr. Georgeta Huszar | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook