Nastere naturala la Spitalul Judetean Bacau cu Dr. Manole Iuliana

Ca in orice dimineața normala, deja obișnuita ca îmi port îngerașul in pântece, m-am trezit și știam deja ca va trebui sa merg la controlul săptămânal in spital, pentru a vedea evoluția sarcinii și dacă se  declanșeaza nasterea.Am mers cu mari emoții ca de-obicei, deoarece era  primul copil. Pe hol o grămada de mămici își așteptau controlul.

Urmez eu, și in cabinet, doctorița  Manole Iuliana îmi face controlul, și pierd dopul gelatinos. Aceasta îmi explica ca nu trebuie  sa  ma sperii și sa fiu liniștita și ca nu este declanșată nasterea și trebuie sa revin peste o săptămâna. In caz de orice durere sau dacă se rup membranele,  mi-a spus ca nu trebuie sa mai  stau și sa revin la spital.

Zis și făcut, cu mari emoții, pentru ca era prima data in orice se întâmpla de atunci mai departe cu mine, plec de la spital.Toată ziua s-a desfășurat normal, seara in schimb au început mici dureri suportabile, cum ar spune alte mămici ca de menstruație.Tin sa menționez ca eu nu am avut niciodată dureri de menstruație, deci nu știam ce înseamnă acest exact acest lucru, cum am și spus pe perioada sarcinii, totul va fi Kinder surprise.

In cele din urma când văd ca totuși durerea se intensifica dar nu e de speriat, hotărăsc cu soțul sa merg la spital.Acolo doamnele de la intrare au fost super drăguțe cu mine și  m-au internat pe loc. Apoi am fost dusa   către sala de travaliu.Aici am fost controlată de o moașa care mi-a și spus ca am dilatație de 3 și ca trebuie sa mai aștept pana se va produce nasterea.Am așteptat și am așteptat…

La 5 dimineața, pe 22.09.2020,  când mi s-a făcut control iar, aveam doar dilatație de 5 și din nou mi-au spus ca  trebuie sa aștept.După alte 2 ore a venit doamna doctor Manole, de altfel  dansa  mi-a asistat toată sarcina. Este o  doamna doctor extraordinara, am doar cuvinte la superlativ despre dansa,  mi-a rupt  membranele și mi-a spus ca am tot dilatație de 5, dar  ca imi  va provoca nasterea sa nu mai stau atât de mult.Mi s-a administrat o perfuzie și de aici a început spectacolul, dureri insuportabile, mergeam efectiv de-a bușilea. Am  fost așa in jur de 2 ore după care am fost pusă pe masa de nașteri și a venit minunea la 9:25, o minunăție de băiat de 3,300 grame și 52 cm.

Asemenea bucurie nu am simțit niciodată, după durerea crunta din acele 2 ore am simțit ca am renăscut, deși abia dădusem naștere unui mic suflețel.Toată durerea am uitat-o pe loc, nu mai știu cum a fost, tin doar minte cum ma plimbam de-a bușilea prin camera de durere, dar intensitatea nu o mai știu.De aceea se si spune ca după ce naști uiți, altfel nu ai mai naște.

De atunci au trecut 10 luni in care ma bucur zilnic de aceasta minune.Cu ajutorul doamnei Dr. Manole si cu ajutorul doamnelor asistente, moașa si tot personalul spitalului,  dar nu in ultimul rând si cu ajutorul lui Dumnezeu, avem un vin frumos împlinit.Am fost tratată foarte bine si sunt foarte mulțumită de tot si de toate.Pe viitor când o sa ne gândim pentru un al doilea Bebeluș cu siguranța as repeta experiența.

Sarcina si naștere ușoară tuturor mămicilor!Și nu va speriați, toată durerea trece si bucuria rămâne pe viața! ❤️

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 2 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bacau | Dr. Manole Iuliana | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere naturala Spitalul Judetean Bacau cu Dr. Manole Iuliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook