Nastere naturala la Spitalul Judetean Pitesti, cu doctor Stefanescu Silviu

Buna ziua !
Numele meu este Daniela P. din Stefanesti-Arges.
Nu am decat o nastere la activ si o mandrete de fata . Am nascut pe 10.11.2000 la Spitalul Judetean Pitesti cu domnul doctor Stefanescu Silviu …. un om de milioane .:)

Totul a inceput pe data de 09.11. seara pe la orele 22.00 🙂 Lucram ca ospatar la un bar din oras ( Tezeu ) , deoarece am putut munci pana in ultima zi , fiind o fire foarte activa nu puteam sta prea mult intr-un loc ; aveam ceva clienti in aceea seara . Din senin , fara nici o durere i-am spus colegei de tura :

– Cristina , eu in noaptea asta nasc ! 🙂
– Iubita , te rog din suflet termina cu mesele acestea si dupa aceea poti sa faci ce vrei 🙂 , imi spunea mangaindu-ma pe burta .
Si …. asa am facut 🙂 pe la 24.30 am inchis barul si o data ajunsa acasa nu am putut dormi nici macar o secunda . Partea buna a fost ca nu ma durea nimic , doar eram putin agitata .

Pe la ora 04.00 mi-a plesnit lichidul , l-am sunat pe domnul doctor Stefanescu care mi-a spus sa merg la spital , ca va suna dansul sa ma astepte fetele de acolo si sa ma pregateasca . Intr-adevar , ma asteptau s-au ocupat de mine foarte bine , iar pe ora 07.00 ( parca atat era ) , a sosit si domnul doctor .

M-a consultat si mi-a spus :

– Daniela , eu am acum o operatie pana voi termina , tu te vei dilata si vei fi gata sa nasti .

Toate bune si frumoase , insa acum incepusera durerile 🙁 . S-a intors d-nul doctor , m-a consultat din nou si …surpriza :))) nu ma mai dilatasem deloc , eram la fel ca atunci cand dansul a plecat la aceea operatie. Mi-a bagat o perfuzie si in maxim o ora m-a urcat pe capra …. in cateva minute , aveam un ingeras de fata la 3.6 kg care plangea de mama focului.

Am uitat sa specific , in timpul perfuziei doctorul a stat langa mine pe pat , in sala de travaliu si m-a incurajat tot timpul 🙂 .
Un om extraordinar , sa ii dea Dumnezeu sanatate .

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Silviu Stefanescu | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Neamt

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook