Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu domnul doctor Zavoi Andrei

In noaptea de 8 Februarie 2016 am ajuns la Spitalul Judetean Pitesti…aveam niste dureri incredibile. Eu una eram sigura ca voi avea o nastere foarte usoara. Eu venisem la spital cu gandul ca voi naste natural. Ajunsa acolo medicul meu care a monitorizat sarcina, domnul doctor Zavoi Andrei ma astepta, sunandu-l de acasa.

Pana la ora 10 dimineata nu am avut dureri foarte mari insa emotiile ma coplesisera si teama pusase stapanire din ce in ce mai mult pe mine. Personalul spitalului au fost niste oameni minunati, doctorul nu mai spun de nota 20.

M-au incurajat si au stat langa mine pana in ultimul moment…Eu una imi doream foarte mult ca printesa mea sa vina pe cale natural, sfatuita si de medicul meu pe tot parcursul sarcinii ca nu ar fi nici cea mai mica problema sa nu pot naste cum imi doresc…Fetita a fost monitorizata din clipa in care am ajuns la spital.

La ora 12 la ultima verificare a batailor inimii ale fetitei medicul cat si asistentele au observat ca incepeau sa scada…la ora 12 medicul a hotarat de urgenta sa intru in sala de operatie pentru cezariana…Vazandu-ma extrem de speriata domnul doctor a acceptat ca sotul meu sa imi poata fi alaturi pe parcursul operatiei.

La ora 12:45 a venit pe lume printesa mea, o fetita perfect sanatoasa de 3 kg care a primit nota 10 la nastere. Dupa terminarea operatiei am fost dusa la terpie intensiva unde toate doamnele asistente s-au purtat exemplar. A doua zi dimieata am ajuns in salon unde mi-am strans fetita la piept si unde ma astepta intreaga familie. Pentru mine nastere la Spitalul Judetean nu a fost „de groaza”. Daca ar fi sa mai nasc inca o data as opta tot pentru nasterea prin cezariana.

(Nicoleta, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 25 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Andrei Zavoi | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea CF2 din Bucuresti, cu doamna doctor Daniela Lebit

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook