Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Pitesti cu domnul doctor Buzatu si domnul doctor Ghica

Am nascut pe 20 ianuarie 2011 o fetita pe nume Miruna. Acum avem 5 anisori si 5 luni. Am nascut la Spitalul Judetean Pitesti cu domnul doctor Buzatu Marcel si cu domnul doctor Ghica. Din punctul meu de vedere sunt doi medici de nota 10.

Am nascut prin cezariana la recomandarea domnului doctor Buzatu Marcel…In dimineata de 20 ianuarie 2011 la ora 8 m-am dus la spital impreuna cu sotul meu si cu parintii. Bineinteles ca toata noaptea nu am putut inchide un ochi cu gandul la nastere. Imi faceam tot felul de idei: cum va arata fetita, cum va fi operatia si multe altele.

La ora 9 si vreo 20 de minute am intrat in sala de operatie imbracata in acel halat dat din spital si putin speriata. Stiu cand m-am asezat pe masa de operatie, stiu cand domnul doctor a bagat un pansament, tifon intr-un vas mare cu rivanol si mi-a dat pe burta, iar in momentul acela i-am spus ca imi e frig, eram constienta cand mi-a pus perfuzia in care a bagat ceva.

Imi amintesc si acuma luminile acelea mari de deasupra mesei de operatie. Iar la un moment dat m-i s-a rupt firul. La ora 9 si 55 minute s-a nascut fetita. Operatia a decurs normal, fara niciun fel de problema. Cand am tinut-o in brate pentru prima data am simtit un gol in stomac.

La inceput imi parea dificil sa ii dau sa suga dar imi facea placere si incepuse sa nu mai am rabdare sa se faca ora de supt. Dupa trei zile de spitalizare eu si buburuza am plecat acasa. Acum suntem domnisoare mari si asteptam sa plecam la scoala.

(Georgeta, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 3 Iulie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Constantin Ghica | Dr. Marcel Buzatu | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook